Neem contact op

Ervaringen

Wij hebben een langlopend traject met BTR uitgestippeld en hebben de eerste 2 cursussen gehad. BTR heeft in samenwerking met ons een duidelijk en helder opleidingsplan geschreven en concreet gemaakt. Vooralsnog zijn wij zeer tevreden en wij kijken uit naar de volgende cursussen.

Dijkstra / Leeuwarden

In het verleden hadden wij meerdere partijen gehad waar wij mee samenwerkten op het gebied van veiligheidstrainingen en algemene trainingen. BTR Trainingen biedt beiden aan, waarbij de prijs/kwaliteit-verhouding erg goed is. Tot dusver bevalt ons dit uitstekend, wij vinden het ideaal en gemakkelijk om één aanspreekpunt/bedrijf te hebben die al onze trainingen in kan regelen.

C. Bloemen

Ik had moeite met het correct aanspreken en aansturen van mijn team. BTR heeft samen met een coach/trainer een maatwerkprogramma voor mij geschreven. Vooraf stond ik sceptisch tegenover een 1-op-1 trainingsdag, maar deze dag van BTR heeft al mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ik had niet verwacht dat ik er zoveel aan zou hebben. Top, en bedankt BTR!

Hans Kool

Wij hebben onlangs een training gehad via BTR Trainingen, en het is ons meer dan voortreffelijk bevallen. Met name het persoonlijke contact viel ons in positieve zin op. Bij een volgende training komen wij zeker bij BTR terug.

M. Jannekes - Hilversum

Twee weken geleden hebben wij binnen ons bedrijf met 16 mensen de training 'Omgaan met feedback' gevolgd.
BTR heeft ons van het begin tot het eind zeer goed begeleid, en de kwaliteit van de training was zeer geslaagd.
Wij hebben in het verleden ook al eens met andere instanties gewerkt, maar kiezen de volgende keer waarschijnlijk gewoon weer voor BTR trainingen.
Top, ga zo door!

Helderman, Tilburg

BTR, een bedrijf dat zich door hun maatwerk voor ons heeft onderscheiden. Een prettige intake, gevolgd door een duidelijk schriftelijke invulling van onze trainingsbehoefte, heeft ons voor BTR doen kiezen. Ook de uitvoering van de training was meer dan uitstekend.

H. Mulder Enschede

BTR Trainingen | Motiveer medewerkers met de juiste training!