Neem contact op
Bewustwording Online Kwetsbaarheid

Bewustwording Online Kwetsbaarheid

Dagelijks lezen we artikelen over datalekken, Phishing, beperkte cyberveiligheid van organisaties en cybercrime die complete organisaties in de wurggreep hebben. Naar schatting kost cybercrime de Nederlandse samenleving jaarlijks 10,3 miljard euro, waarvan het overgrote deel ten koste komt van bedrijven en organisaties. Het is al lang niet meer zo dat alleen grote bedrijven en financiële instellingen het doelwit zijn. Juist het MKB is steeds vaker doelwit van gerichte aanvallen. Door medewerkers bewust te maken van de risico’s én ze ook te laten zien hoe je op relatief eenvoudige wijze risico’s kunt uitsluiten, beperk je de online kwetsbaarheid van jouw organisatie. Wil je meer weten over hoe jullie je als organisatie beter kunnen wapenen? Neem dan contact met BTR Trainingen op.

Ja ik meld me aan »

Vragen? Twijfel? Meer weten?

We helpen u graag.
Bel met ons:

085 – 043 00 90

Met een lezing, training of workshop worden deelnemers bewust van de (online) risico’s. De training Bewustwording Online Kwetsbaarheid zal alle lagen in de organisatie aanspreken, er schuilen tenslotte overal risico’s.

In begrijpelijke taal zorgt Jochen voor een helder verhaal. Door jarenlange ervaring met het geven van lezingen, trainingen en workshops over de onderwerpen Cybersecurity, (ethisch) Hacken, informatiebeveiliging, en AVG/GDPR weet Jochen de belangrijkste punten te combineren tot een doelgerichte en praktische training.

Cyber Security Scan

Wij starten met een kwetsbaarheidsonderzoek. Tijdens deze analyse worden de risico’s van jullie dagelijkse praktijk onderzocht. Welk onderzoek wij inzetten is afhankelijk van jullie wensen en doelen. Dit kan bijvoorbeeld een telefonische test zijn, een (ethische) hackpoging of de inzet van een Phishing Mail. Wij bieden vele mogelijkheden die wij uiteraard voorafgaand met jullie zullen afstemmen.

Om er een doelgerichte maatwerktraining van te maken, verwerken wij de resultaten uit het kwetsbaarheidsonderzoek in de training. Hierdoor ontstaat er een training die aansluit bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Tijdens een effectieve en praktische training maken wij de deelnemers in begrijpelijke taal bewust van de online gevaren, en geven wij handvatten en tips om deze te beperken.

Wil je meer weten hoe deze training voor jullie inzetbaar is? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bekijk ook eens ons andere BTR Excellence aanbod.

Dagelijkse gang van zaken in de media

Ja ik meld me aan »

BTR Trainingen | Motiveer medewerkers met de juiste training!