Neem contact op

“HamBURGERS proeven”

Wist je al dat wij speciaal voor de Nederlandse Overheidsorganisaties een ontwikkeltraject hebben geschreven dat “HamBURGERS proeven” heet?

Participatie is een belangrijke pijler voor het werk van de ambtenaar. Het vraagt om een nieuwe rolverdeling tussen overheid, inwoners en bedrijven. Steeds meer willen ambtenaren al in het voortraject betrokken worden als gelijkwaardige partner, maar hoe doe je dat? In de nieuwe Omgevingswet speelt participatie een essentiële rol. De wet biedt ruimte voor initiatiefnemers, maar legt ook plichten bij hen neer. Het betrekken van belanghebbenden door initiatiefnemer bij planontwikkeling is er daar één van, maar hoe communiceer je dan? Hoe ga je om met verschillen in kennis- en communicatieniveau?

Met de geluiden die wij vanuit overheid Nederland hebben ontvangen, hebben wij een traject ontwikkeld die de ambtenaar kan helpen in zijn of haar functioneren.

Wij noemen het traject HamBURGERS Proeven, waarbij het verhogen van een wederzijds respect tussen burger en overheid het doel is. Hiervoor moet je weten hoe je de burger bereikt (waar koop je je hamburgers), hoe de burger denkt (hoe bereid je een goede hamburger), en hoe je op een juiste manier kan sturen om tot een goede communicatie te komen (aan welke eisen voldoet de perfecte hamburger). Ofwel je leert HamBURGERS Proeven.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en hoe deze training jouw (team) of organisatie kan helpen? Bekijk dan snel de training op de volgende pagina en kom er meer over te weten.

Terug naar overzicht

BTR Trainingen | Motiveer medewerkers met de juiste training!