Neem contact op

Subsidies en Fiscale Regelingen

BTR Trainingen heeft met verschillende instanties of fondsen een samenwerking, waardoor u bij de inzet van een BTR- training wellicht gebruik kunt maken van een interessante subsidiemogelijkheid. Onderstaand diverse mogelijkheden, en voor meer informatie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.


Overzicht Subsidiemogelijkheden

Twents Fonds voor Vakmanschap
Logo Twents Fonds voor VakmanschapTwente investeert in een Leven Lang Ontwikkelen! Door economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen verandert de arbeidsmarkt in de regio Twente in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om jou én onze Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met Twents Fonds voor Vakmanschap mogelijk om talent blijvend te ontwikkelen.

Er is een budget van € 5.000,00 p.p. beschikbaar, de bijhorende criteria:

  • Je bent woonachtig in Twente
  • Je wilt een opleiding volgen op maximaal MBO-4 niveau
  • Geen funding mogelijk uit fondsen of andere regelingen
  • Opleider is een erkende instelling

Ben je geïnteresseerd om je vaardigheden en kennis te vergroten door een training, cursus of opleiding te volgen? Twijfel je of je voldoende bent toegerust in je eigen functie of in een andere functie? En wil je graag leren, en weet je niet hoe dit aan te pakken? Neem dan contact met ons op of kijk op de website van Twents Fonds voor Vakmanschap.


OOM: Opleiding, Ontwikkeling voor Metaalbewerking

Logo OOMOOM is hét scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Het ondersteunt de klein metaal- en metaalbewerkingsbedrijven in heel Nederland. Het gezamenlijke doel is om het vakmanschap in de metaalbewerkingsbranche naar een hoger niveau te tillen. Indien uw organisatie is aangesloten bij OOM dan is de kans groot dat u de eventuele trainingskosten (gedeeltelijk) worden vergoed.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod in de cursuscatalogus van OOM.


OTIB: (Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf)

Logo OTIBOTIB ondersteunt en zet zich in voor vakmensen in de technische installatiebranche in samenwerking met de sociale partners. Een van hun taken is het verstrekken van tegemoetkomingen aan werkgevers in de technische installatiebranche voor scholing van hun werknemers. OTIB is namelijk van mening dat goedgeschoolde vak talenten een kwaliteitsimpuls geven aan de branche.

Ontdek welke regelingen en tegemoetkomingen van toepassing kunnen zijn voor u. Bekijk ons aanbod in de cursuscatalogus van OTIB.


A+O Metalektro: Arbeidsmarkt en Opleiding in de Metalektro

Logo A+O MetalektroIn samenwerking met de sociale partners investeert A+O Metalektro in de instroom, doorstroom en het behoud van (technische) medewerkers in de metaalindustrie. Het Doel van A+O Metalektro is zorgen voor voldoende en goed opgeleide mensen in de metalektrosector. Mede door subsidies voor trainingen en cursussen kan talent aangetrokken en ontwikkeld worden.

Indien uw organisatie is aangesloten bij A+O Metalektro dan is de kans groot dat u de eventuele trainingskosten (gedeeltelijk) worden vergoed. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord! Of ga naar de website van A+O Metalektro.


Leren en Werken: Taalakkoord

Logo TaalakkoordTaalakkoord is een initiatief vanuit de overheid en heeft als doel de taalvaardigheid op de werkvloer te verbeteren door laaggeletterdheid tegen te gaan. Door aandacht te besteden aan taal neemt het ziekteverzuim af op de werkvloer, kunnen medewerkers veiliger te werk gaan, worden er minder fouten gemaakt en zal de productiviteit en de kwaliteit toenemen.

Als trotse partner van Taalakkoord wil BTR Trainingen een bijdrage leveren aan de Nederlandse taalvaardigheid op de werkvloer. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op of ga voor meer informatie naar onze pagina op taalakkoord.


Tel mee met Taal 2019

Logo Tel mee met TaalVia Tel mee met Taal is er subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Er zijn al meerdere subsidierondes geweest en ook in 2019 kan er weer subsidie worden aangevraagd. Aanvragen kan van 1 juni 2019 tot en met 30 september 2019. De volledige subsidieregeling Tel mee met Taal 2019 staat op www.wetten.overheid.nl.

Interesse? Neem contact met ons op of ga naar de website van Tel mee met Taal.

 

Vragen? Twijfel? Meer weten?

We helpen u graag.
Bel met ons:

085 – 043 00 90

BTR Trainingen | Motiveer medewerkers met de juiste training!