Neem contact op
IT Consultancy

IT Consultancy

Een gebruiksvriendelijke online werkomgeving, welke organisatie wil dat nu niet? Door de constante veranderingen op gebied van ICT is het essentieel dat organisaties meegroeien in deze ontwikkelingen. Toch merken wij dat dit niet altijd gebeurd, applicaties worden niet goed ingezet waardoor de werkomgeving niet goed functioneert. Hierdoor wordt het voor bedrijven steeds lastiger om bedrijfsdoelstellingen op zowel operationeel, tactisch en strategische niveau te behalen.

Ja ik meld me aan »

Vragen? Twijfel? Meer weten?

We helpen u graag.
Bel met ons:

085 – 043 00 90

Dit levert Consultancy op

Door gebruik te maken van onze IT & ICT consultancy diensten willen wij ervoor zorgen dat klanten door middel van onze dienstverlening maximale waarde halen uit IT. De integrale bedrijfsvoering op het gebied van de IT staat immers centraal. Hierdoor zullen processen efficiënter kunnen worden ingezet. Het draagt bij aan de flexibiliteit zodat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering. Medewerkers worden mede hierdoor beter ondersteund tijdens hun werkzaamheden.

Zo werkt Consultancy

Om u zo goed mogelijk te adviseren brengen wij tijdens een intakegesprek de behoeftes in kaart. Onze consultants denken altijd met u mee zodat uw wensen op een zo praktische mogelijke manier worden verwerken. Een plan van aanpak moet uitkomsten bieden, hierin worden de te optimaliserende bedrijfsprocessen beschreven. Door deze inventarisatie ontstaat er altijd maatwerk. IT consulting omvat net zoals bij andere consultants zowel advies- als implementatiediensten. Hierbij kunt u denken aan programmeren, migratiediensten en doormiddel van floorwalken.

Bouwstenen IT Consultancy:

  • IT-vraagstukken oplossen bij klanten
  • IT-infrastructuur implementeren
  • IT security
  • Adviseren van de Strategische IT doelen
  • Applicatie Ontwikkeling
  • Systeem integratie
  • Content management systemen opleveren

BTR IT Consultancy wordt uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde (Microsoft) specialisten.

Meer weten?

Altijd al de status van uw IT-omgeving willen weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja ik meld me aan »

BTR Trainingen | Motiveer medewerkers met de juiste training!