Neem contact op

E-Learning

Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen voor een training middels E-learning. Waarom? Soms is er geen tijd om overdag een training of opleiding te volgen, met E-learning kunnen mensen namelijk zelf bepalen wanneer en op welk tijdstip ze de training starten. Dankzij e-learning is het voor organisaties mogelijk om medewerkers snel op de hoogte te brengen van bijvoorbeeld (veranderde) processen, producten, systemen of wet- en regelgeving.

Er zijn daarnaast ook branchecursussen beschikbaar op het gebied van e-learning. Deze cursussen zijn uiteraard specifiek gericht op de branche waarin uw organisatie actief is. BTR Trainingen werkt met verschillende branche organisaties samen. Benieuwd naar de e-learning mogelijkheden binnen uw branche? Bekijk onze samenwerkingsovereenkomsten met brancheorganisaties hier.

E-LearningOok kunt u kiezen voor Blended-learning, dit is een leermethode die online en social trainingsmethodes combineert en integreert met traditionele klassikale activiteiten. De trainingen en cursussen van BTR Trainingen kunnen ondersteund worden middels verschillende online leeromgevingen. Deze leerplatformen zijn dé oplossingen voor het ontwikkelen, verspreiden en afstemmen van kennis binnen uw organisatie.

BTR Trainingen biedt een gedeelte van haar aanbod aan via e-learning. Bekijk hier de mogelijkheden:

Op zoek naar een online taalcursus of taaltraining? BTR Trainingen biedt u de mogelijkheid zakelijke taalcursussen individueel online te volgen op elk niveau voor elke branche toepasbaar. U kunt een online taalcursus of taaltraining onder persoonlijke begeleiding (Coach), in een virtuele klas (Live),  via de telefoon 1-op1 (Phone) of zonder extra ondersteuning van een docent of coach (Tutor) volgen. Beschikbare talen:

Heeft u vragen of staat uw training of cursus er niet tussen? Neem contact op met één van onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

Vragen? Twijfel? Meer weten?

We helpen u graag.
Bel met ons:

085 – 043 00 90

BTR Trainingen | Motiveer medewerkers met de juiste training!